company logo

Кашкавал на фурна с яйце в гювече
Рецепти - Ястия с яйца

Продукти: 

  • яйца 5 бр. 
  • кашкавал 250 г 
  • масло 50 г (по-малко от 1/2 пакетче) 
  • магданоз
  • сол на вкус


Начин на приготвяне: 

Кашкавалът се нарязва на 5 правоъгълни, средно дебели филийки, които се слагат в 5 намзани с масло гювечета. Върху всяка филийка от ниско се счупва по 1 яйце и се добавят ситно нарязан магданоз, малко сол и парченца от маслото. 
Ястието се пече във фурна 10-20 минути. Поднася се топло в гювечетата.

 



Powered by Joomla!. Designed by: joomla 1.5 templates vps hosting Valid XHTML and CSS.